1

Biokaasuasema sai alkupotin — Kuortin biokaasuasemalle myönnettiin Energiaviraston tukea

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Biokaasuasema sai alkupotin — Kuortin biokaasuasemalle myönnettiin Energiaviraston tukea

 • 5.2.2021 at 17:17
  Permalink

  Biokaasuhankkeen tuki on noin 20 000 euroa enemmän kuin Peruveden matkailualueen kehittämiseen saatu tuki 10 vuotta sitten. Molemmat paikallisesti tärkeitä hankkeita. Nähtäväksi jää kumpi hankkeista valmistuu ensin?

 • 10.2.2021 at 09:15
  Permalink

  Saattaa olla ja voi olla ehkä mahdollista, että Olkiluodon viimeisin voimalaitos joskus valmistuu.

  Kannatavaan yritystoimintaan ei veromarkkoja pidä haaskata.

  Terveydenhoitoon ja vastaavaan pitää olla eväitä ja panostusta. Mikähän se on EU:n ja Suomen linja autoilun ohjauksessa. Onko sähköautot tai ei autoja ollenkaan ja millä energialla liikutaan. Laitetaan puukiukaille ja uuneille haittavero, kun nyt sähkö ja ydivvoima ovat autuaaksi tekeviä energioita.

 • 11.2.2021 at 18:20
  Permalink

  Voi tulla esiin kysymykset, että mistä ruoka tälle väestölle tuotetaan . Brasiliassa hakataan sademetsiä ja Suomessa pelloilta tuotetaan biomassaa. Sähkö- ja ydinenrgia ovat nyt jopa vihreiden vaalimainoksia. Montako vuotta on siitä, kun eduskunnassa ydinenergiasta äänesteltiin. Kuka sitten mihinkä uskoo on täysin oma asia.

  Rakennusvalvonta ja ohjeistuksen pitäisi vaatia, että kaikissa suomalaisissa talouksissa on tulisijat. Huoltovarmuutemme on pahasti horjunut ja jos naapurit laittaa energiayhteydet poikki, niin on kylmää ja siinä voi käydä monelle huonosti.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.