1

Pertunmaan torikahvila mäntyharjulaiselle Kaneliässälle

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

6 kommenttia aiheesta “Pertunmaan torikahvila mäntyharjulaiselle Kaneliässälle

 • 24.2.2021 at 22:29
  Permalink

  hienoa, tervetuloa
  uusi asiakas,kesä ukko

  Reply
 • 25.2.2021 at 08:59
  Permalink

  Kyllä se nyt siltä näyttää ,kun ei omasta kunnasta löydy yrittäjää .mutta ei se mitää Terve tuloa ja varmasti tuun kahville poikkeamaan .

  Reply
 • 26.2.2021 at 12:47
  Permalink

  Hieno uutinen kesäkahvittelijan näkökulmasta. Onko Kukka Vihavainen sama henkilö, joka kirjoitti muutama vuosi sitten maanläheisiä kolumneja Pitäjänuutisiin? Olin pettynyt, kun ne lopetettiin.

  Reply
 • 27.2.2021 at 12:03
  Permalink

  Pertunmaalta ei löydy omia paikkakuntalaisia kahvilayrittäjiä tai ravintolan pitäjiä. Hyvä kun Mäntyharjulta löytyy yrittäjyyttä, mitä Pertunmaalta puuttuu.

  Yrittäjäyhdistys takoo rintaansa, mutta alkeellisiakaan peruspalveluja ei ole saatavilla ja kunnanjohtaja laulaa samaa mantraa erinomaisesta yhteistyöstä yrittäjäyhdistyksen kanssa. Paikalliset yrittäjät kyllä palvelee ja tekee omat tehtävänsä; että en heitä syytä ja palveluja on saatu kiitettävästi !

  Ex yrittäjäyhdistyksen pj on Pertunmaan tarkastuslautakunnan puheenjohtaja ja ollut jonkun aikaa ja kunnan talous syöksyy kaaokseen ja päätöksentekoa selvitellään hallinto-oikeudessa. Tästä saisi hyvän TV viihteen ilman käsikirjoitustakin.

  Eihan siinä mitään jääviysongelmia ole ollut eikä tule , ko henkilö otti julkisesti kantaa kyseissä asemassa ja siinä oli nähtävissä asema ja tehtävä yrittäjäyhdistyksessä.

  Mitä kuuluu sille yritysprojektille eli Pertun Parhaaksi osk, jossa jotkut henkilöt ja yrittäjät oli mukana? Koska tarkastauslautakunta on selvitellyt tuloksia ja kustannuksia ? Ei ole eikä tule tekemään koskaan mitään !

  Patentti ja rekisterihallituksen sivuilta voidaan loistavia tuloksia lukea . Viimeisin tilinpäätös osoittaa tulosta 9,75 euroa. Maksuhäiriöitä on 6,94 euroa. Tarkastuslautakunnan pj oli vahvasti mukana tässä osuuskunnassa ja samoin nykyinen yrittäjäyhdistyksen sihteeri.

  Koska kyseinen osuuskunta on viimeksi kokoontunut ja ketä kuuluu hallintoon ja milloin on tehty tilinpäätös ja mikä on tulos viivan alla ? Ketkä ovat tehneet tilintarkastuksen kyseissä osuuskunnassa ?

  Ehkä olisi paikallaan katsella tosiasioita avoimin silmin. Koska Pertunmaan tarkastuslautakunta
  selvittää tämän hankkeen tulokset ja sen ketkä ovat vastuussa ? Nähtävästi epäselvyyksiä on ja myös jääviysongelmia. Nämä ovat julkista hallintoa ja päätöksentekoa, joihin voidaan ottaa kantaa ja viedä päätökset oikeuden ratkaistavaksi.

  Jää nähtäväksi ja varmasti julkisesti !

  Reply
 • 3.3.2021 at 02:08
  Permalink

  Etsiskelin Pertunmaan kunnanhallituksen pöytäkirjoista päätöstä torikahvilan yrittäjän valinnasta…en löytänyt! Tässäkö seuraava tarkastuslautakunnan eteen tuleva asia?

  Reply
  • 4.3.2021 at 13:34
   Permalink

   Kannattaa odotella rauhassa että asiat saadaan päätettyä ja sitten vasta alkaa kommentointi😉.
   Ja nukkua yönsä ihan rauhassa siihen asti.
   Ja toivotellaan yrittäjät tervetulleeksi Pertunmaalle.

   Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.