Mielipide: Kiitos Mäntyharjun terveyskeskukselle

Olemme vuosikymmeniä olleet Mäntyharjulla kesä/vapaa-ajan asukkaina. Ja näin ollen myös joskus; onneksi aika harvoin tarvinneet tk:n apua, mutta jokainen käyntikerta

Irmeli Vainio

Olemme vuosikymmeniä olleet Mäntyharjulla kesä/vapaa-ajan asukkaina. Ja näin ollen myös joskus; onneksi aika harvoin tarvinneet tk:n apua, mutta jokainen käyntikerta on ollut asianmukainen ja myönteinen kokemus.

Olemme aina miettineet,että olisi tärkeää välittää julkinen kiitos hyvästä hoidosta,mutta niin vain on jäänyt!

Mutta nyt! Eräänä hämyisenä aamuna kauppareissulla päiviä sitten kompastuin maahan jäätyneeseen kiveen ja lensin ”kuin leppäkeihäs” maahan. Auttajia saapui paikalle(kiitos kaunis siitä); avulias herrasmies totesi myös,että olisi varmaan viisasta käydä terv.keskuksessa tarkistuksesssa. Itse en edes ehtinyt/huomannut sitä ajatella.

Saman tien ajoimme tk:n,jossa ystävällinen naishenkilö vastaanotossa ohjasi napakan haastattelun jälkeen eteenpäin. Antoi ohjeistaen vielä jääpussin käteeni; oleellinen apu mm. säryn ja mustelmien suhteen.

Pian pääsinkin terveydenhoitajan vastaanotolle,jonka luona sama asiantunteva lämminhenkinen suhtautuminen jatkui. Sain hyvät suulliset hoito-ohjeet mukaani ja myös tervetulotoivotuksen, jos jotain vielä ilmenee. Ei ilmennyt!

Näin siis lämpimät kiitokset todella hyvälle,joustavalle ja lämminhenkiselle ”Talolle” tästä ja kaikista aiemmista hoitokerroista! Kyllä mäntyharjulaiset saavat todellakin olla ylpeitä oman terveyskeskuksen hienosta toimivuudesta!

Irmeli Vainio

Kommentoi