Mäntyharjun ja Pertunmaan yläkoululaiset siirtyvät etäopiskeluun

Koronasta aiheutuneen sulkutilan vuoksi yläkoulujen oppilaat siirtyivät myös Mäntyharjulla ja Pertunmaalla etäopetukseen 10.-28. maaliskuuta väliseksi ajaksi.  Mäntyharjulla erityisen tuen oppilaat

Lukiolaisilla etäopetus alkoi jo maanantaina, yläkoululaisilla se koittaa keskiviikosta lähtien.

Pitäjänuutiset

Koronasta aiheutuneen sulkutilan vuoksi yläkoulujen oppilaat siirtyivät myös Mäntyharjulla ja Pertunmaalla etäopetukseen 10.-28. maaliskuuta väliseksi ajaksi.

Mäntyharjulla erityisen tuen oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Etäopiskelussa kodin ja koulun hyvä ja toimiva yhteistyö korostuu. Etäopetuksessa vastuu opetuksesta säilyy edelleen koululla, mutta etäopetuksessa opiskelu vaatii oppilaalta enemmän itseohjautuvuutta koulupäivän rytmin ja työskentelyn toteuttamisessa. Myös huoltajien ohjaus ja tuki oppilaalle korostuu. Etäopiskelun aikana noudatetaan olemassa olevaa lukujärjestystä.

Jos etäopetus ei onnistu oppilaalla suunnitellusti, kannattaa olla pikaisesti yhteydessä opettajaan tai rehtoriin. Myös etäopetuksen aikana on mahdollista saada tukiopetusta, joka voidaan tarvittaessa järjestää lähiopetuksena.

Etäopetuksen aikana ei toteuteta retkiä, TET-jaksoa, vierailuja, opintokäyntejä, tapahtumia tai kokoontumisia, eikä yläkoulun kerhoja.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka