Mäntyharju ottaa käyttöön tukun rajoitustoimia: julkiset tilat pääosin kiinni, yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta tauolle, yläkoulussa varaudutaan etäopetukseen

Mäntyharjun kunta ottaa perjantaista alkaen käyttöön tukun erilaisia rajoitustoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rajoitukset pohjautuvat Essoten antamiin suosituksiin koronatilanteen kiihtymisvaiheessa. Mäntyharjun

Pitäjänuutiset

Mäntyharjun kunta ottaa perjantaista alkaen käyttöön tukun erilaisia rajoitustoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rajoitukset pohjautuvat Essoten antamiin suosituksiin koronatilanteen kiihtymisvaiheessa.

Mäntyharjun kunta ei järjestä yleisötilaisuuksia ja suosittelee muutenkin välttämistä. Tilaisuuksia voi järjestää painavilla perusteilla, mutta osallistujien määrä rajataan 10 henkilöön.

Kirjaston asiakaspalvelupiste suljetaan, mutta aineistoa voi varata ja noutaa aulasta. Kansalaisopiston lähiopetus ja taiteen perusopetus keskeytetään. Elokuvateatteri Kino ja nuorisotilat ovat kiinni toistaiseksi.

Liikuntapaikoissa kunta suosittelee ulkoliikuntapaikkojen käyttämistä. Tekojäärata on avoinna yleisölle, mutta jäällä olevien määrä rajataan 10 henkilöön. Sisäliikuntapaikat ovat kiinni yli 12-vuotiaiden ryhmille. Alle 12-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu, mutta osallistujamäärä on rajattu maksimissaan 10 henkilöön.

Perusopetuksen lähiopetus jatkuu toistaiseksi. Koulussa varaudutaan mahdolliseen etäopetukseen 7-9 luokkien osalta. Varhaiskasvatus jatkaa toimintaansa rajoitusten puitteissa.

Kunta painottaa tiedotteessaan, että kasvomaskeja tulee käyttää kaikkialla kodin ulkopuolella, jossa kohtaa lähikontakteja.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka