MäVi palkitsi voimisteluaktiiveja: Anja Lång on vuoden voimistelija ja Terhi Hopia vuoden juniorivalmentaja

Mäntyharjun VIrkistyksen voimistelu- ja tanssijaosto on palkinnut jälleen aktiivejaan. Vuoden voimistelijana palkittiin Anja Lång. Perustelujen mukaan Lång liikkuu aktiivisesti ohjatuilla

Anja Lång (vas.) valittiin vuoden voimistelijaksi. Palkinnon myönsivät kehittämispäällikkö Sari Karppi ja jaoston puheenjohtaja Marja Mattila.

Pitäjänuutiset

Mäntyharjun VIrkistyksen voimistelu- ja tanssijaosto on palkinnut jälleen aktiivejaan. Vuoden voimistelijana palkittiin Anja Lång. Perustelujen mukaan Lång liikkuu aktiivisesti ohjatuilla tunneilla ja omatoimisesti, näyttäen upeaa liikunnallisen elämäntavan esimerkkiä. Anja on myös toiminut vapaaehtoisena jaoston tapahtumissa, sekä avustanut pienten voimistelijoiden ryhmissä salimummona.

Vuoden juniorivalmentaja kiertopalkinto myönnettiin TeamGymiä valmentavalle Terhi Hopialle, joka on tehnyt pitkän uran lasten ja nuorten osaavana ja innostavana liikuttajana. Hopia on aloittanut voimisteluharrastuksen tyttötoiminnan alettua seurassa vuonna 1995, ja ollut vuosien aikana mukana kehittämässä jaostoa ja haastanut itseään.

Terhi Hopia, (vas.) valittiin vuoden juniorivalmentajaksi.

Vuoden juniorivalmentaja palkitaan kiertopalkinnolla, jonka perinne on alkanut vuonna 2009, kun Voimistelu- ja tanssijaostolle myönnettiin Sinettiseura-laatutunnus, joka on nykyään nimeltään Tähtiseura.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka