Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pitäjänuutisten verkkopalvelu uudistui - sivut toimivat nyt nopeammin

Pitäjänuutisten verkkopalvelu on uudistunut. Uudistuksen tavoitteena on parantaa tilaajien palvelua verkossa. Lehden verkkopalvelun ulkoasua on selkiytetty, ja se on suunniteltu erityisesti älypuhelinten pieniä näyttöjä ajatellen. Reilusti yli puolet prosenttia lehden lukijoista käyttää sisältöjä älypuhelimella. Uusi verkkopalvelu toimii nopeammin kuin edeltäjänsä.

Jatkossa käytössä on kaksi eri sovellusta: uusi uutissovellus, jonka pikakuvakkeen voi ladata laitteelle osoitteesta pitajanuutiset.fi/asenna. Uutissovelluksesta voi seurata lehden verkkouutistarjontaa.

Entinen sovellus muuttui päivän lehti -sovellukseksi, josta pääsee lukemaan näköislehden sekä näköislehden arkistoa. Päivän lehti -sovellus löytyy Applen App Storesta ja Googlen sovelluskaupasta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluun kirjaudutaan entisellä mediatunnuksella ja salasanalla.

Sovellusuudistuksella pyritään tarjoamaan paras mahdollinen tapa lukea sekä verkkojuttuja että näköislehteä.

Sitä, mikä verkkopalvelussa on ilmainen juttu ja mikä tilaajalle, ei eritellä erillisin kuvakkein. Kun lukija on kirjautunut tilaajana mediatunnuksellaan palveluun, hän voi siirtyä eteenpäin rajattomasti, ja käytössä ovat kaikki lehden sisällöt.

Osa sisällöistä on edelleen vapaasti luettavissa, mutta valtaosa on vain tilaajille. Kaikki verkkopalveluiden sisällöt sisältyvät myös paperilehden tilaukseen.

Jos tilaajalla on voimassa oleva paperilehden tilaus, muttei vielä mediatunnusta, sen pääsee luomaan osoitteessa pitajanuutiset.fi/aktivoi.

Uudessa verkkopalvelussa juttujen kommentointi on ainoastaan lehden tilaajien käytössä. Samalla kommentointijärjestelmä uudistuu.

Lukija voi luoda tilaajatunnuksillaan nimimerkin järjestelmässä. Kommentit ennakkomoderoidaan kuten ennenkin, ja moderoinnista vastaa STT.