Katso tästä vinkit Pitäjänuutisten uusien verkkosivujen käyttöön - Näin luet Mäntyharjun ja Pertunmaan jutut omista osioistaan

Pitäjänuutiset

Pitäjänuutisten verkkopalvelu uudistui huhtikuun alussa. Alla muutamia vinkkejä palvelun käyttöön.

Mäntyharjun ja Pertunmaan uutiset

Mäntyharjun ja Pertunmaan uutiset löydät eriteltynä sivun vasemmasta ylälaidasta löytyvästä Sisältö-valikosta. Kuntakohtaiset uutiset löytyvät valitsemalla oma kunta Toimitus suosittelee-osiosta.

Mäntyharjun uutisten ja juttujen suora linkki löytyy tästä.

Pertunmaan uutisten ja juttujen suora linkki löytyy tästä.

Voit tallentaa linkit halutessasi selaimesi suosikkeihin.

Kommentointi

Kommentointi on ainoastaan tilaajiemme käytössä ja kommentointijärjestelmä on uudistunut. Voit luoda tilaajatunnuksillesi nimimerkin järjestelmässä.

Ellet ole valinnut itsellesi nimimerkkiä, oletuksena näkyy koko nimesi. Kommenteissa näkyvän nimen voi vaihtaa asiakas-valikon alta löytyvästä omat tiedot -linkistä. Kommentteihin haluttu nimi kirjoitetaan kohtaan nimimerkki ja painetaan tallenna.

Kommentit ennakkomoderoidaan kuten ennenkin. Moderoinnista vastaa STT.

Mistä tietää, mikä sisältö on tilaajalle ja mikä ilmaista?

Ilmaisia juttuja ja pelkästään tilaajille tarkoitettuja juttuja ei enää eritellä etusivulla. Osa sisällöistämme on edelleen vapaasti luettavissa, mutta valtaosa on vain tilaajille. Kaikki verkkopalveluidemme sisällöt sisältyvät myös paperilehden tilaukseen.

Jos sinulla on voimassa oleva paperilehden tilaus, muttei vielä Mediatunnusta, sen pääset luomaan tästä.

Näköislehti

Linkki näköislehteen näkyy esimerkiksi pöytäkoneella sivun yläreunan valikossa. Kännykällä näköislehtilinkki löytyy vasemman yläkulman sisältö-valikosta. Mobiililaitteilla käytettäessä kätevimmin luet näköislehden sovelluskaupasta ladattavalla päivän lehti -sovelluksella.

Kaksi sovellusta

Käytössäsi on nyt kaksi eri sovellusta: Uusi uutissovellus, jonka pikakuvakkeen voit ladata laitteellesi www.pitajanuutiset.fi/asenna. Uutissovelluksesta seuraat kätevästi juttujamme päivittäin.

Nykyinen sovelluksemme muuttui päivän lehti -sovellukseksi, josta pääset lukemaan päivän näköislehden sekä näköislehden arkistoa.

Päivän lehti -sovelluksen löydät Applen App Storesta ja Googlen sovelluskaupasta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluumme kirjaudutaan entisellä Mediatunnuksellasi ja salasanallasi.

Kirjautuminen

Pääset kirjautumaan oikean yläreunan asiakas-kuvakkeesta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluumme kirjaudutaan entisellä Mediatunnuksellasi ja salasanallasi.

Olen unohtanut salasanani

Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen kirjautumiskentän ”Oletko unohtanut salasanasi?” -kohdasta syöttämällä sinne sähköpostiosoitteesi ja vaihtamalla salasanan sähköpostiisi tulevan viestin kautta.

Kommentoi