Mäntyharjussa korona-altistuksia yhtenäiskoulussa - Viimeisen viikon aikana kuntaan rekisteröitiin yli viisi uutta tartuntaa

Mäntyharjussa on tapahtunut altistumisia koronavirukselle yhtenäiskoulussa, kertoo Essote. Altistuneet on saatu pääosin tavoitettua. Essoten mukaan sen alueelta löytyi viikonlopun aikana yhteensä yhdeksän koronatartuntaa, joista osa todettiin Mäntyharjussa.

– Altistuneiden kontaktointi on edelleen käynnissä, viikonlopun aikana määrättiin reilut sata karanteenia. Tartunnan saaneissa on rokottamattomia, kertaalleen rokotettuja ja jokunen kahdesti rokotettukin. Kahdesti rokotettukin voi infektoitua, jos altistus on tarpeeksi voimakas, sanoo terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä tiedotteessa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan kuntaan on rekisteröity viimeisen viikon aikana viisi tartuntaa. Tartunnat kirjataan THL:n tilastoihin viiveellä, joten viikonloppuna todetut tartunnat eivät luvuissa vielä välttämättä näy.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaamalla saat sähköpostiisi kuukausittain koosteen Mäntyharjun ja Pertunmaan kiinnostavimmista jutuista ja uutisista. Pysyt näin kärryillä siitä mitä seudulla tapahtuu.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut

Ruokapaikka