Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntyharjun kirjastosta saa lainata tälläkin kaudella Jukurien kausikortteja - "Yksi suosituimmista lainauskohteista"

Mäntyharjun kirjastosta voi lainata tänäkin vuonna jääkiekon SM-liigassa pelaavan Mikkelin Jukurien kotiotteluihin.

Kortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan. Se kattaa yleensä yksi tai kaksi Jukurien kotiottelua. Kirjastossa on lainattavissa yksi kortti.

- Mäntyharjulla kausikortit ovat olleet kirjaston käyttäjien ahkerassa käytössä. Ne ovat yksi suosituimmista lainauskohteista, kertoo Mäntyharjun Kansalaisopiston rehtori-kirjastotoimenjohtaja Jari Hautamäki tiedotteessa.

Mikkelin seutukirjastojen palvelupäällikkö Katja Valjakka on samoilla linjoilla.

– Asiakkaat ovat jo kyselleet, tulevatko kausikortit lainattavaksi myös tänä kautena. Mahtavaa, että Jukurit tarjoaa jälleen mahdollisuuden päästä kirjaston kautta kaukalon reunalle, Valjakka kiittelee tiedotteessa.

Kirjastot tiedottavat asiakkailleen omissa kanavissaan, kun kausikortit ovat lainattavissa. Jukurien liigakausi alkaa 10. syyskuuta kotona KalPaa vastaan.

Kausikortteja oli viime kaudella lainattavissa myös Pertunmaan kirjastosta ja seitsemästä muusta kirjastosta. Tänä vuonna lainauspaikkoja ovat Mikkeli ja Mäntyharju.