4-vuotiaasta Eetusta kasvaa kalamies, jos se vaan isoisästä on kiinni – Mäntyharjulainen Kyösti Ahokas perää arvoa suomalaiselle järvikalalle ja murehtii kadonnutta kalankäsittelytaitoa

Kyösti Ahokkaan seurassa tyttärenpoika Eetu Karpille savustuksen salat tulevat tutuiksi. Henry Parta

Hyvää on, tuumaa 4-vuotias Eetu Karppi maistellessaan isoisänsä Kyösti Ahokkaan savustamaa lohta. Ahokkaiden Mäntyharjun Kirkonkylällä sijaitsevan talon pihassa savustuspöntöistä nouseva savu ei ole harvinainen näky.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Pitajanuutiset.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi