Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntyharjun markkinat järjestetään jälleen kesällä kahden vuoden tauon jälkeen - "Kyllä sellaista patoutunutta tarvetta päästä markkinoille on selvästi aistittavissa"

Lions Club Mäntyharju päätti asiasta torstain kokouksessaan. Markkinapäiväksi osuu tänä vuonna 27. kesäkuuta.

Mäntyharju palaa kesällä jälleen markkinakartalle, kun pitäjän suurin tapahtuma järjestetään juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Mäntyharjun markkinoita järjestävä Lions Club Mäntyharju päätti torstain kokouksessaan tapahtuman järjestämisestä kahden vuoden tauon jälkeen.

– Päätös kypsyi aika helposti, sillä rokotetaso on korkealla ja yhteiskunta vaikuttaisi avautuvan yleisemminkin, markkinatoimikunnan puheenjohtaja Heikki Koljonen LC Mäntyharjusta sanoo.

Markkinoita on järjestetty vuodesta 1969. Toissa kesänä markkinat peruttiin ensimmäistä kertaa koronatilanteen vuoksi. Viime kesänä toivetta markkinoiden järjestämisestä eläteltiin toukokuulle saakka. LC Mäntyharju ei kuitenkaan halunnut ottaa asiassa riskejä.

– Haavetta järjestämisestä oli, mutta koronatilanne vaikeutti asioita. Jossain päin Suomea markkinoita on järjestetty, mutta näyttäisi siltä, että meidän rauhallinen suhtautuminen asiaan on ollut viisasta, Koljonen toteaa.

Tänä vuonna markkinat osuvat 27. päivään kesäkuuta. Koljonen uskoo, että ihmisillä on tarve päästä tapaamaan toisiaan koronan tuoman tauon jälkeen.

– Kyllä sellaista patoutunutta tarvetta päästä markkinoille on selvästi aistittavissa. Esimerkiksi sosiaalisen median puolella tieto markkinoiden järjestämisestä on kerännyt erittäin paljon kiitosta.