Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mietitkö tekemistä talvilomalle? Kokosimme menotärppejä Mäntyharjuun ja Pertunmaalle

Mäntyharjussa ja Pertunmaalla vietetään tällä viikolla koulujen talvilomia. Kokosimme menotärppejä Mäntyharjussa ja Pertunmaalla lomaileville.

Mäntyharjussa tekemistä on tarjolla joka päivälle erityisesti lapsille ja nuorille.

– Maanantaina 28.2. klo 13-17 Mäntyharjun rantapuistossa on tarjolla lumiukkojen tuunausta, ulkoilua ja kuumaa kaakaota. Tapahtuma on tarkoitettu 3. luokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

–  Tistaina 1.3. kello 13-17 on vuorossa laskiaistiistain mäenlaskut Kisalan mäessä (Urheilutie 1). Tapahtumassa on mahdollisuus myös makkaranpaistoon.

– Keskiviikkona 2.3. klo 18 alkaen Kulttuurisalissa on luvassa koko perheen teatteria. Salissa nähdään Mysteeri Maatilalla -kiertue, jota tähdittävät televisiosta tutut Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto.

– Torstaina 3.3. kello 13-16 Nuorten askeleen ilta (Pyhävedentie 20) yläkoululaisille ja sitä vanhemmille. Ohjelmassa on muun muassa pelailua.

– Torstaista eteenpäin Mäntyharjun elokuvateatteri Kinossa on laaja kattaus elokuvia. Alle 29-vuotiaat pääsevät Batman-elokuvan ensi-iltaan perjantaina alennuksella.

– Perjantaina 4.3. kello 12-15 järjestetään Nuorisopalveluiden Pokemon go -miitti. Kokoontuminen Askeleen pihalla kello 12. Ohjelmassa on pelailua yhdessä ja sen jälkeen kaakaotarjoilu.Tapahtuma on tarkoitettu 3. luokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

– Sunnuntaina 6.3. kello 11-14 Mäntyharjun hevosurheilukeskuksella järjestetään koko perheen talvitapahtuma- Ohjelmassa on poniajelua, kepparirata ja arpajaiset. Paikalla on myös Pertti-vuohi sekä aasit Helinä ja Ulpukka.

Mäntyharjussa monitoimihalli Kisalasta voi myös varata vuoroja pallopeleihin tai muuhun liikkumiseen. Mäntyharjun torilla voi käydä ihailemassa sinne tehtyjä jääveistoksia ja laskea liukumäestä.

Pertunmaalla järjestetään talvilomalla puolipäiväretkiä Mikkeliin. Lähtö Kuortista Kauppatie 2:n piha klo 8.30, kirkonkylästä Pertuntie 11 ja Karpalon pihoilta klo 8.45. Paluukyyti lähtee Mikkelin matkakeskuksesta klo 13 .Toinen julkisen liikenteen vuoro klo 6.50 kirkonkylästä ja paluulähtö klo 16.15 Mikkelistä ei kuitenkaan liikennöi talvilomaviikolla. 

– Tiistaina 1.3. kello 11.00 alkaen torilta lähtee liikuntatoimen järjestämä 3-5 kilometrin mittainen kävelylenkki. Kello 17.00 on vuorossa ulkojumppa yhtenäiskoulun pihalla.

– Keskivikkkona 2.3. on tarjolla hiihto-opetusta urheilukentällä. Perinteisen tyylin tekniikkavinkit kello 15.00-16.00 ja vapaan hiihtotavan vinkit kello 16.00.17.00. Kello 18.00 järjestetään 3-5 kilometrin mittainen kävelylenkki torilta.

– Torstaina 3.3. kello 12.00 kunta järjestää lasketteluretken laskettelukeskus Purnuun Hartolaan.

– Perjantaina kello 10.30 yhtenäiskoulun pihalla ulkojumppa. Kello 17.00-17.45 nuorisotalolla järjestetään Pete Nikulaisen vetämä muskari alle kouluikäisille.

Oikaisu 1.3. klo 10.04: Toinen julkisen liikenteen vuoro Pertunmaan ja Mikkelin välillä ei liikennöi talvilomaviikolla, toisin kuin jutussa virheellisesti väitettiin.