Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koulukyytikeskustelu sai poliisin valvomaan liikennettä Mäntyharjussa – Tarkastetuissa kuljetuksissa asiat olivat pääosin kunnossa

Poliisi on valvonut liikennettä koulun läheisyydessä Mäntyharjussa. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että partiot kävivät paikalla osittain sosiaalisen median keskustelujen takia.

Somessa on käyty vilkasta keskustelua Mäntyharjun koulukuljetuksista, joissa on ollut puutteita ja ongelmia. Osa koulukyydeistä on ollut lähes sekasortoisessa tilassa, eikä viestintä asiassa ole onnistunut.

Vaikka osa linjoista on toiminut ongelmitta, monilla reiteillä kuljetuspalvelu on pelannut surkeasti. Somessa keskustelijoita ovat mietityttäneet lisäksi muuan muassa kuljetuskaluston kunto ja varustelu kuten alkolukot.

Koulukyydeistä on tehty myös runsaasti valituksia.

Partiot pysäyttivät tarkastusta varten noin 15 ajoneuvoa koulun lähellä. Tarkastetuissa koulukuljetuksissa asiat olivat tiedotteen mukaan pääsääntöisesti kunnossa ja havaitut puutteet käsiteltiin huomautuksilla.

Some-keskustelujen lisäksi toinen syy liikenteen valvontaan oli poliisilla käynnissä oleva koulujen alun liikenne -teema.