Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäjuttu | Halpaa, kotimaista ja terveellistä: Vuosikymmeniä röpörieskaa tehnyt Kari Honkanen toivoo perinneruoan paluuta ruokapöytiin – Kuortin leipomon entinen yrittäjä nauttii oloneuvoksenakin leipomisesta: ”En minä oikeita miesten töitä osaa”

Kari Honkasen mukaan röpörieska on parempaa kuin pitsa ja suomalaisempaa kuin karjalanpiirakka. Pertunmaalaisen ”oloneuvoksen” elämään kuuluu intohimoisen leipomisen lisäksi vapaaehtoistyötä, kalastusosakaskunnan asioita sekä älytön määrä liikuntaa.

Kaikki on Pertunmaan Kirvessaaressa valmiina. Röpörieskan taikina on laitettu eilen turpoamaan jääkaappiin ja uuni piipittää kohta kuumuuttaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Pitäjänuutisten sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Pitajanuutiset.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi