Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuvat | Pertunmaalla vietettiin joulun avausta ja palkittiin vuoden onnistujia

Pertun torin jouluun kokoontui mukavasti väkeä. Paikalla piipahti myös joulupukki.

Pertunmaan joulutorilla riitti tänäkin vuonna kuhinaa lauantaina.

Lämminhenkisessä joulutapahtumassa oli tarjolla puuroa ja glögiä. Myyjien pöydillä oli erilaisten käsitöiden lisäksi muun muassa muikunmätiä, kylmäsavutaimenta, pontikkasinappia, toscakakkua ja muita herkkuja. Paikalla piipahti tietysti myös joulupukki.

Toritapahtumassa jaettiin perinteisiä tunnustuksia paikallisille onnistujille. Vuoden yrittäjän palkinnon pokkasi tänä vuonna rakennusalan yrittäjä Petri Lehtimäki.

Pertunmaan vuoden 2022 maaseutuyrittäjäksi ja maaseudun monipuolisen yritystoiminnan kehittäjäksi valittiin Sanna Vanhatalo. Hän jatkaa vanhempiensa Niittypellon pientä lammastilaa. Tila on perustettu vuonna 1928 ja toiminut pitkään lypsykarjatilana.

Vuoden kuntoilijan palkinnon pokkasi puolestaan Pertunmaan Ponnistajien puheenjohtaja Suvi Lahti. Palkintoperusteluissa todettiin, että Lahti liikkuu pienen lapsen kanssa päivittäin useaan kertaan monipuolisesti ja on jatkanut liikunnallista elämäänsä täysillä pienen tyttärensä kanssa.

Lisäksi Lahti liikuttaa muita pertunmaalaisia sekä mökkiläisiä järjestämällä Pepon tapahtumia

– Ihailtavaa reippautta, perusteluissa todettiin.