Presidentti Tarja Halonen vieraili Salmelassa – Suvi Malekista vuoden kummitaiteilija

Taidekeskus Salmelassa vieraili keskiviikkona arvovaltaisia vieraita, kun presidentti Tarja Halonen ja hänen puolisonsa Pentti Arajärvi osallistuivat Jorma Uotisen konserttiin. Halonen

Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi nauttivat Jorma Uotisen juhlakonsertista.

Pitäjänuutiset

Taidekeskus Salmelassa vieraili keskiviikkona arvovaltaisia vieraita, kun presidentti Tarja Halonen ja hänen puolisonsa Pentti Arajärvi osallistuivat Jorma Uotisen konserttiin.

Halonen piti konsertin päätteeksi puheen 70-vuotta täyttävälle Uotiselle.

– On sanomattakin selvää, että olet siirtymässä elämäsi upeimmista vuosikymmenistä. Minä ja Pentti voimme todistaa sen, Halonen totesi.

– Uudella vuosituhannella jälleen kerran kaikki toteavat, että luovuus on se mikä pitää meidät hengissä ja planeetan kunnossa, presidentti lisäsi.

Tarja Halonen yhteiskuvassa Gabriel Hoikkalan ja Tuomas Hoikkalan kanssa.

Uotisen juhlakonsertin yhteydessä julkistettiin myös Osuuskauppa Suur-Savon vuoden kummitaiteilija, joka on tänä vuonna taidemaalari Suvi Malek. Hän on syntynyt Saksassa ja hän on valmistunut 2004 vaatetusalan artesaaniksi. Tämän jälkeen Malek on suorittanut taideopintoja Pirkan kuvataidekoulussa sekä jatko-opintoja Repin-instituutissa.

Suvi Malek

– Malekin kohdalla mielenkiinnon taiteeseen luo arvostus perinteistä taidetta kohtaan ripauksella modernia sekä viehätys kuvata katoavaa viattomuutta ja lapsenmielistä huolettomuutta, valintaperusteluissa kuvataan.

Kommentoi