Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marko Marttila vei frisbeegolf-cupin – mukana kauden aikana kaikkiaan 32 heittäjää

Mäntyharjun Virkistyksen frisbeegolf-jaosto piti vähän erikoisemman palkintogaalan sattuneesta syystä. Kuitenkin kesän cupin parhaat saatiin palkittua ja lisäksi arvottiin vielä pari

Mäntyharjun Virkistyksen frisbeegolf-jaosto piti vähän erikoisemman palkintogaalan sattuneesta syystä. Kuitenkin kesän cupin parhaat saatiin palkittua ja lisäksi arvottiin vielä pari lahjakorttia kesän aikana cupiin osallistuneille.

Cupin voitto ratkesi viimeisessä osakilpailussa viime vuoden tapaan Marko Marttilan eduksi. Kovan vastuksen antoi kakkoseksi tullut Jani Vesalainen ja kolmanneksi heitti jo hieman selvemmällä erolla Marko Nironen. Cupissa heitettiin kaikkiaan 16 kilpailua joista 12 parasta laskettiin yhteistulokseen.

– Jaosto kiittää kaikkia 32 eri heittäjää jotka kesän aikana kävi cupia heittämässä. Toivottavasti ensikesänä olisi vielä enemmän heittäjiä ja myös naiset tulisivat kisaamaan. Nämä kilpailut on hyvin matalan kynnyksen kilpailuja joihin voi tulla hyvillä mielin vaikka ei kaikkia sääntöjäkään tarkasti tietäisi. Siellä kyllä aina neuvotaan ja autetaan eteenpäin, muistuttaa jaoston puheenjohtaja Jarmo Savolainen.

– Kiitokset myös kiertopalkinnon lahjoittaneelle Mäntyharjun Kellolle ja Kullalle sekä palkintoihin osallistuneelle Kärkipyörälle. Seuratkaa myös Facebookissa Pappilan frisbeegolf-puiston sivuja niin tiedätte mitä radalla tapahtuu.