Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Satavuotias MäVi jatkaa juhlia ensi vuonna – kunniapuheenjohtajaksi nimettiin Juhani Lyytikäinen

Urheiluseura Mäntyharjun Virkistys on nimittänyt kunniapuheenjohtajakseen Juhani Lyytikäisen, joka toimi seuran puheenjohtajana 1996-2003. Lyytikäinen oli yhdistämässä Virkistystä ja MU-50:tä yhdeksi

Urheiluseura Mäntyharjun Virkistys on nimittänyt kunniapuheenjohtajakseen Juhani Lyytikäisen, joka toimi seuran puheenjohtajana 1996-2003.

Lyytikäinen oli yhdistämässä Virkistystä ja MU-50:tä yhdeksi seuraksi, minkä lisäksi hän edisti liikuntamahdollisuuksia pitkäaikaisessa työssään kunnan kenttämestarina.

Vuoden 2020 seuratoimijoina Virkistys palkitsi syyskokouksessaan jääkiekon ja salibandyn valmentajan Miika Rimailan sekä Jarmo Savolaisen.

Savolainen on ollut aktiivinen frisbeegolf-jaostossa. Vuoden 2020 Mävi-iskän tunnustus myönnettiin Tommi Patrikaiselle.

MäVin kehittämispäällikkö Sari Karpin mukaan padel on tällä hetkellä nopeimmin suosiotaan kasvattava palloiluharrastus, ja uusia harrastajia toivotaan mukaan seuran harjoituksiin ja kisoihin. Jaosto aloittaa virallisesti toimintansa vuoden 2021 alussa Virva Paasosen johdolla.

Koronapandemian vuoksi Virkistyksen 100-vuotisjuhlan tapahtumat siirtyivät valtaosin vuodelle 2021, lukuunottamatta marraskuun valokuvanäyttelyä kirjastolla..

Pääjuhlaa on suunniteltu vietettäväksi marraskuussa 2021. Muina tapahtumina toimintasuunnitelmaan on kirjattu muun muassa rantareitin juoksutapahtuma, talvi- ja kesäloman päiväleirit lapsille Kisalassa, sekä Iso-Pappilaan yhdessä kunnan kanssa pystytettävä näyttely.

Lisäksi seura suunnittelee järjestävänsä Onnin ja Apsin olympialaiset yhdessä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Syyskausi 2021 avataan Mäntyharju liikkeelle-tapahtumalla.

MultiSport-hankkeelle haetaan jatkorahoitusta kaudelle 2021-2022. MultiSport-ryhmät tarjoavat monipuolisesti, eri lajeihin tutustuen liikuntaa eri ikäryhmille.

Seuran syyskokous viime sunnuntaina oli poikkeuksellinen kahdella tapaa: Kokous järjestettiin ulkoilmassa Pappilanparvella, ja puheenjohtajana toimi äitinsä Maiju Kokkosen kanssa myös vasta 15-vuotias Emma Kokkonen.