Mäntyharjun ja Pertunmaan golfmestarit selvisivät – Virinsaloille tupla

Mäntyharjun ja Pertunmaan epäviralliset golfmestarit valittiin Vola Openeissa, johon otti osaa kaikkiaan 32 pelaajaa Hartolan golfkentällä. Mäntyharjun mestaruudet nappasivat Raila

Mäntyharjun ja Pertunmaan epäviralliset golfmestarit valittiin Vola Openeissa, johon otti osaa kaikkiaan 32 pelaajaa Hartolan golfkentällä. Mäntyharjun mestaruudet nappasivat Raila Seppälä ja Timo Virinsalo. Pertunmaan mestaruudet puolestaan menivät Marja-Liisa Parviaiselle ja Ville Virinsalolle. Avoimen pistebogey sarjan voitti ylivoimaisesti Vierumäen golfseuran Harri Hoffren tuloksella 43.

Väntissä pelattiin puolestaan perjantaina 7. heinäkuuta tasoitukselinen lyöntipeli, Kesäillän scramble. Voiton otti pari Helena Ruohonen – Markus Herranen. Pelaajia oli 30 ja näin saatiin kasaan 15 paria.

Päivän paras lyöntitulos oli Aleksi Miettisen ja Jukka Aholan 56. Pisimmän lähestymislyönnin esitti Jere Ihonen ja lähimmäs lippua, 1,76 metriä, pallon sai Markku Ruotsalainen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaamalla saat sähköpostiisi kuukausittain koosteen Mäntyharjun ja Pertunmaan kiinnostavimmista jutuista ja uutisista. Pysyt näin kärryillä siitä mitä seudulla tapahtuu.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut

Ruokapaikka