Vesa Törnroos kuollut

Pertunmaalainen olympiatason haulikkoampuja Vesa Törnroos on kuollut. Asia tuotiin esiin Törnroosin virallisilla Facebookin urheilijasivuilla. Törnroosilla todettiin syksyllä 2018 pahanlaatuinen syöpä,

Pertunmaalainen olympiatason haulikkoampuja Vesa Törnroos on kuollut. Asia tuotiin esiin Törnroosin virallisilla Facebookin urheilijasivuilla.

Törnroosilla todettiin syksyllä 2018 pahanlaatuinen syöpä, joka oli oireillut jo keväällä esimerkiksi selkäkipujen muodossa.

Törnroos kuitenkin jatkoi sitkeästi uraansa syöpähoitojen keskellä. Törnroosilla oli haaveena päästä Tokion olympialaisiin, jotka taannoin siirrettiin tältä vuodelta ensi vuodelle.

Törnroos oli edustamassa Suomea Rion olympialaisissa neljä vuotta sitten. Sijoitus tuolloin oli 11. Törnroos ehti kilpailla myös kaksissa MM-kisoissa vuosina 2014 ja 2015.

Törnroos oli kuollessaan 37-vuotias.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaamalla saat sähköpostiisi kuukausittain koosteen Mäntyharjun ja Pertunmaan kiinnostavimmista jutuista ja uutisista. Pysyt näin kärryillä siitä mitä seudulla tapahtuu.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut

Ruokapaikka