Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MäVi mukaan pesäpallon miesten maakuntasarjaan kahden vuoden tauon jälkeen

Mäntyharjun Virkistys saa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen joukkueen miesten maakuntasarjaan. Edellisen kerran MäVi oli mukana sarjatoiminnassa vuonna 2018. MäVi pelaa itälohkossa,

Mäntyharjun Virkistys saa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen joukkueen miesten maakuntasarjaan. Edellisen kerran MäVi oli mukana sarjatoiminnassa vuonna 2018.

MäVi pelaa itälohkossa, joka taas on jaettu A- ja B-lohkoihin. Mäntyharjulaisten kanssa A-lohkossa ovat Imatran Pallo-Veikot 3, Juva-Pesis, Kesälahden Urheilijat, Kiteen Pallo 3 ja Punkaharjun Urheilijat. B-lohkossa ovat mukana Nerkoon Nuorisoseura Lapinlahdelta, Puurtilan Kisa-Pojat, Puijon Pesis 3, Siilinjärven Pesis 3 ja Viinijärven Urheilijat.

Sarjassa pelataan kaksi kertaa oman alalohkon joukkueita vastaan ja kertaalleen kohdataan toisen alalohkon joukkueet. Runkosarjan jälkeen A-lohkon ykkönen kohtaa B-lohkon kakkosen ja B-lohkon ykkönen A-lohkon kakkosen lohkovoittajan kotikentällä. Yhdellä voitolla pääsee nousukarsintaotteluun, mikä pelataan paras kolmesta järjestelmällä.