MäVi mukaan pesäpallon miesten maakuntasarjaan kahden vuoden tauon jälkeen

Mäntyharjun Virkistys saa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen joukkueen miesten maakuntasarjaan. Edellisen kerran MäVi oli mukana sarjatoiminnassa vuonna 2018. MäVi pelaa itälohkossa,

Mäntyharjun Virkistys saa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen joukkueen miesten maakuntasarjaan. Edellisen kerran MäVi oli mukana sarjatoiminnassa vuonna 2018.

MäVi pelaa itälohkossa, joka taas on jaettu A- ja B-lohkoihin. Mäntyharjulaisten kanssa A-lohkossa ovat Imatran Pallo-Veikot 3, Juva-Pesis, Kesälahden Urheilijat, Kiteen Pallo 3 ja Punkaharjun Urheilijat. B-lohkossa ovat mukana Nerkoon Nuorisoseura Lapinlahdelta, Puurtilan Kisa-Pojat, Puijon Pesis 3, Siilinjärven Pesis 3 ja Viinijärven Urheilijat.

Sarjassa pelataan kaksi kertaa oman alalohkon joukkueita vastaan ja kertaalleen kohdataan toisen alalohkon joukkueet. Runkosarjan jälkeen A-lohkon ykkönen kohtaa B-lohkon kakkosen ja B-lohkon ykkönen A-lohkon kakkosen lohkovoittajan kotikentällä. Yhdellä voitolla pääsee nousukarsintaotteluun, mikä pelataan paras kolmesta järjestelmällä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaamalla saat sähköpostiisi kuukausittain koosteen Mäntyharjun ja Pertunmaan kiinnostavimmista jutuista ja uutisista. Pysyt näin kärryillä siitä mitä seudulla tapahtuu.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut

Ruokapaikka